by MW...

Vad kul att just du har hittat hit!


Tillåt mig att presentera mig själv. 

Mitt namn är Marie Welander och jobbar som behandlings terapeut på L´brows by MW.

Jag har aldrig varit den som tycker om att prata om mig själv och även mindre när det gäller att lyfta fram mig själv, men för just din skull så ställer jag upp. Jag tycker nämligen att du ska få lite kännedom om vem din behandlings terapeut är innan du tar steget och fattar beslutet om att ge mig äran att ta hand om dig under någon av alla valbara behandlingar hos L´brows by MW.

Låt mig börja med att tala om att jag är certifierad inom Light Microblading samt Browshading av SharpBrows by Everyoung Corporations representative ProBrows Master Siiri Tabri. Vilket innebär att jag tog en intensiv VIP-utbildning på tu man hand med en "Master" med andra ord en gigant inom microblading industrin som har utfört 30 000+ ögonbryn runt om i världen och även patenterat en helt ny stråteknik design. Till denna VIP-utbildning som avsedde Light Microblading 3,0 (nya stråtekniken) och browshading samt alla procedurer runt dessa behandlingar så tillkom även 6 månaders praktisk lära. Men det är inte allt, jag är även diplomerad inom Make-up Beauty och Make-up Beauty & Fashion av Leep AB vilket är en utbildning som avklarades efter två fulla skolterminer. Detta innebär att jag har både grund och professionell kompetensen att utföra make-up för bröllop, catwalk, vardag och många fler. Detta är inte allt då jag konstant uppdaterar mig samt vidareutvecklar mig inom nya områden och håller ett gott öga på skönhetsmarknadens trender. 

Min väg mot att ta beslutet om att bli Light Microblading & Browshading Artist har varit lång och inte alltid i rätt direktion. Trots detta har passionen om att kunna skapa naturliga, sexiga och vackra ögonbryn alltid funnits och påmint mig. Passionen till detta yrke har växt fram på grund av mina egna söndernoppade ögonbryn (90-talet ,need I say more) som behövde all tid i världen på morgonkvisten för att se någorlunda normala ut. Denna konstanta ögonbryns make-up procedur har gett mig en stor förståelse för vikten av vad ögonbryn faktiskt gör och betyder. Detta gäller inte alla men för de flesta är detta mer en ett litet problem. Nu kan jag tyvärr inte utföra en behandling på mig själv (vilket behövs) men jag kan åtminstone utföra vackra ögonbryn åt dig, om du väljer att utföra din behandling hos L´brows by MW a.k.a mig.

Har du hört att det sägs att håret är det som ramar in ditt ansikte, ögonfransar ramar in ögonen och med det attraherar, men har du tänkt på att det är ögonbrynen som uttrycker ditt ansikte. Jag vet att jag kan framföra ett precisionsfyllt arbete som jag självklart gör helhjärtat, men jag hoppas ju även på att mitt verk ger dig gedigen nöjdhet och glädje, det är trots allt du som ska bära de nya brynen. Dessutom är dina behandlade ögonbryn samt din nöjdhet, min viktigaste "reklam". Strävan efter din nöjdhet gäller självklart alla behandlingar jag utför. Sedan start har många nya behandlingar tillagts i menyn och den senast i ledet är Wonder Lift Facial Massage. Vilket är en avslappnande naturlig ansiktslyft massage. En perfekt behandling för dig som inte vill lägga dig under kniven. Från att ha en förkärlek till att behandla ögonbryn så har känslan av att rå om mina kunder stärkts vilket har resulterat till att jag har breddat mina kunskaper och kan/kommer erbjuda fler behandlingar.

Min strävan för dig som kund är att det ska kännas tryggt när du kommer till mig på behandling. Som kund kan du vara säker på att jag som utförare har en gedigen praktisk erfarenhet av de olika teknikerna och är väl förtrogen med de olika produkterna. Självklart är du försäkrad under alla behandlingar hos L´brows by MW.

Jag brinner verkligen för mitt arbete och vill ge dig förstklassiga behandlingar i en lugn, varm och harmonisk miljö hos L´brows by MW.

Tillsvidare vill jag önska dig fortsatt välmående och hoppas på att vi både syns och hörs inom snar framtid. Har du några frågor, något du undrar eller vill berätta så släng iväg ett e-mail (info@lbrows.se) till mig så svarar jag i mån av tid.

Varmt Välkommen till 

L´brows by MW!


Beauty & the Brows