LED Light Therapy 

Vad är LED Light Therapy?

UV-fri LED Light Therapy använder specifika våglängder via små LED-dioder för att öka blodcirkulation, främja kollagen, läka hud och reducera akne/ porer. L´brows by MW använder sig av både ansiktsmask och bio-light maskin för att behandla huden.

De sju olika färgerna och deras våglängds frekvens


Vad gör de olika färgerna/ våglängderna?

Rött Led ljus - (630 nm) 

Rött Led ljus med våglängden 630 nm främjar kollagenproduktionen genom att boosta blodcirkulation. Ljuset tränger in cirka 8 - 10 mm in i din hud och resultatet ger dig uppstramande av hud, verkar mot fina linjer och reparerar skadad hud m.fl.


Blått Led ljus - (470nm) 

Blått Led ljus med våglängd 470 nm har visat sig förstöra akne-orsakande bakterier, minimerar porer och läker akne snabbare. 


Lila Led ljus - (430 nm)

Lila Led ljus med våglängd 430 nm är ett kombinationsläge av rött och blått läge och används för att reparera och läka akne ärr.


 Gult Led Ljus - (590 nm)

Gult Led Ljus med våglängd 590 nm förbättrar cirkulationen av syre i hudcellerna, energin, främjar kroppens lymfsystem, mjukar upp grov hud. 


Grön Led ljus - (520 nm)

Grönt Led ljus med våglängd 520 nmDet  hjälper till med att balansera hudens tillstånd men även att den lindrar mental stress effektivt. Det gröna ljuset kan balansera färgpigmentet, förbättra mjukheten i din hud, minska fina linjer och påskynda ett sårs läkningsprocess.


Cyanin (ljusblå) Led Light - (490 nm)

Cyanin (ljusblå) Led Light vid våglängd 490 nm hjälper till att förbättra cellenergin gradvis, vilket kan vara till stor hjälp för att öka din ämnesomsättning. Det kan hjälpa till att främja hudens kollagentillväxt och hjälpa till att bleka din hud.


Vit Led Light - (390 nm)

Vit Led Light med en vågläg på 390 nm kommer att tränga ner djupt in i huden. Vilket påskyndar metabolism av aktiv vävnad och kan hjälpa till att strama till huden

Led Light Therapy är säkert och helt utan kirurgiska ingrepp. Ljus terapin har använts i flera år hos medicinska institut, spa, av estetiker och dermatologer runt om i världen. Led Light Therapy är säkra för kvinnor som är gravida och ammar. Led Light Therapy erkänns även att vara ett kemikaliefritt alternativ för att kontrollera den hormonutlösande aknen. Led Light Therapy har testats, utvärderats och validerats noggrant av hundratals universitet, medicinska laboratorier och framför allt av NASA. Det har gjorts över 2000 rapporter och skrivna dokument om denna teknik.

Alla reagerar olika på ljusterapibehandlingarna hos vissa syns det mycket snabbare än andra, beroende på deras nuvarande vanor, kost, alkoholkonsumtion, ålder, hudens tillstånd, rökvanor, etc. De flesta ser de första resultaten vid 4 till 6 behandlingar, men många ser resultat på så kort tid som 1 till 3 behandlingar. Ett fåtal personer tar så lång tid som 9 till 11 behandlingar innan de märker av någon skillnad men det är ovanligt. Denna teknik fungerar, så det handlar egentligen bara om "Hur lång tid kommer det att ta?"