Lash Lift 

Lash Lift


Lash Lift har tagit skönhetsmarknaden med storm. Denna behandling är för dig som inte vill eller kan ha fransförlängning och är trött på att använda fransböjaren dagligen. Lash Lift är då den perfekta behandling som ger dig naturligt böjda och fylliga fransar.  Inte nog med att du får vackert böjda fransar med dina egna fransar så framhävs dina ögon naturligt som en bonus.

Så varför ska du välja Lash Lift?

Under en Lash Lift behandling så böjs fransarna upp från roten vilket ger effekten att du ser piggare ut och att fransarna ser betydligt längre ut. Lash Lift är ett skonsamt alternativ för att framhäva dina fransar. Dessutom krävs det väldigt lite underhåll för fransarna som fått en Lash Lift behandling, att det nästan inte ens är nämnvärt.

Hur går det till?

Dina naturliga fransar fästs strå för strå varsamt och med noggrann precision över en silikonform som har lagts ovanpå ditt ögonlock. Därefter appliceras 2 vätskor i omgångar som gör att dina fransar blir permanent böjda. Sedan appliceras färg, en närings lotion och avslutas med en förslutnings vätska. En Lash Lift behandling tar vanligtvis ca 60 minuter inkl. fransfärg. Under behandlingen blundar du hela tiden.

Att tänka på inför Lash Lift 

  1. Inga ögonlinser
  2. Inget smink

Att tänka på efter Lash Lift 

Gnugga ej på fransarna och undvik all form av smink, produkter med olja, vatten, varma duschar eller bastubad 24 timmar efter. När de 24 timmarna har gått kan du återgå till din vanliga rutin. Rekommenderat är du inte gnuggar eller använder överdrivet med produkter som innehåller olja på dina Lash Lift behandlade ögonfransar. I kombination med denna behandling så rekommenderas det även att ett fransserum appliceras så att dina fransar stärks och får den näring vi många gånger glömmer bort att ge våra fransar.

Hållbarhet

Dina naturliga fransar omsätts och växer hela tiden. Vilket innebär att din Lash Lift avtar i takt med utväxten av nya fransar. Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt är den naturliga fransens livscykel på 8 veckor varpå det rekommenderas att komma på ett återbesök. Hållbarheten för en Lash Lift kan därför variera från 6 upp till 12 veckor. Färgen mattas vanligen av efter 4 - 6 veckor. En Lash Lift behandling fungerar endast på naturliga fransar (ej extensions/fransförlängning).